Keresés a shopban

Óriási LOTTO akció!

 

 MINDEN LOTTO termékre akár 50%-os kedvezmény!

 

 

 

Bevásárló kocsi

 x 

A kosár üres

Feliratozás, logózás, dekorálás

Kedvenc termék

platinum-light-pro.jpg
PLATINUM LIGHT Pro
4300,00 Ft

 

 

Lancast - Hungary Kft.

Cégünk 1997-ben alakult. A márka létrehozásakor az volt a célunk, hogy a piacot jó minőségű, ám versenyképes árú termékekkel lássuk el. A legfőbb piac Közép-Európa volt. Az igényeket a budapesti központi irodából elégítettük ki, miközben raktárainkat egyre bővítettük.

Termékeink gyártását a Távol-Keleten, a mai napig is a tajvani irodánk felügyeli. Marketing tevékenységünk egyre inkább a sport eszközök felé fordult, ennek megfelelően kezdett a profilunk is átalakulni. 2000-ben már a focicipők voltak cégünk elsőszámú termékei. Ezekből mi több párat adtunk el Közép-Európában mint bármely más márka, beleérte a „mega-márkákat” is.

Az új évezred további jelentős változásokat hozott: a focicipők mellett egyre bővülő termékkörrel igyekeztünk a játékosok igényeinek megfelelni. A mezek, labdák és egyéb kiegészítők forgalmazása új lendületet adott cégünknek és új ajtók nyíltak meg előttünk. A hozzánk forduló csapatokat teljes árukínálattal tudtuk fogadni. Leszerződtünk az első játékosokkal és klubcsapatokkal, megkezdtük a professzionális focicipők gyártását Olaszországban.

Elkezdtünk saját standdal megjelenni a legfontosabb európai sportszerkiállításon, a müncheni ISPO-n. Termékeink skálája hónapról hónapra bővült, a futballon kívűl számos más sportág felé is nyitottunk (kézilabda, kosárlabda, röplabda, jégkorong, stb.).

 

Elérhetőség

1145 Budapest Szugló utca 54.

Tel: (1) 250-20-98 , (1) 367 87 05 , (1) 454 10 39 , (1) 454 10 59

Fax:(1) 250-20-97

Email: info/kukac/lancastsport.com

Hétfő-Péntek 8:00-16:30

 

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

View e-Privacy Directive Documents

Ön a cookikat elutasította. Ez a döntés visszavonható.

Ön engedélyezte a cookikat gépén. Ez a döntés visszavonható.

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online