Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Cégünk, Lancast-Hungary Kft. 1997-ben alakult. A márka létrehozásakor az volt a célunk, hogy a piacot jó minőségű, ám versenyképes árú termékekkel lássuk el. A legfőbb piac Közép-Európa volt. Az igényeket a budapesti központi irodából elégítettük ki, miközben raktárainkat egyre bővítettük.

Termékeink gyártását a Távol-Keleten, a mai napig is a tajvani irodánk felügyeli. Marketing tevékenységünk egyre inkább a sporteszközök felé fordult, ennek megfelelően kezdett a profilunk is átalakulni. 2000-ben már a focicipők voltak cégünk elsőszámú termékei. 

Az új évezred további jelentős változásokat hozott: a focicipők mellett egyre bővülő termékkörrel igyekeztünk a játékosok igényeinek megfelelni. A mezek, labdák és egyéb kiegészítők forgalmazása új lendületet adott cégünknek és új ajtók nyíltak meg előttünk. A hozzánk forduló csapatokat teljes árukínálattal tudtuk fogadni. Leszerződtünk az első játékosokkal és klubcsapatokkal, megkezdtük a professzionális focicipők gyártását Olaszországban.

Elkezdtünk saját standdal megjelenni a legfontosabb európai sportszerkiállításon, a müncheni ISPO-n. Termékeink skálája hónapról hónapra bővült, a futballon kívül számos más sportág felé is nyitottunk (kézilabda, kosárlabda, röplabda, jégkorong, stb.).

 

Elérhetőség

1145 Budapest, Szugló utca 54.

Tel: (1) 250-20-98

Fax:(1) 250-20-97

Email: info/kukac/lancastsport.com

Hétfő-Péntek 8:00-16:30